BYHAUGEN

Et attraktivt, etablert og mangfoldig nabolag med fine møteplasser og turveier. Har du besøkt Byhaugkafeen? Nydelig utsikt over vestre deler av byen og innover mot Ryfylke.

Byhaugen har vært et yndet turmål i mange generasjoner – og er det fremdeles.

Byhaugkaféen

Frivillige lag og organisasjoner, skoleklasser og barnehager har tradisjoner for å arrangere søndagskafé i dette koselige huset øverst på Byhaugen.

Store og Litle Stokkavatn

Byens kanskje mest populære tur- og friluftsområde, med belyste grusveier, idylliske rasteplasser og gode bademuligheter.

70 meter til Sabi Sushi

Sushi er mer populært enn noen gang,
blant både store og små.

Norges største og ledende kjede innen høykvalitets sushi. Det er herlig hverdagsluksus, det å unne seg sunn takeaway fra Sabi Sushi like borti gata fra der du bor. De har åpent hver ettermiddag hele uka, så her blir du fort stamkunde.

BYEN

En sen middag for to på Villa 22, et etterlenget teaterbesøk eller bare en lørdags formiddag i byens gater med litt shopping og lunsj på Fisketorget med gode venner. Bruk byen!

Cirka et kvarter. Sjelden mer. Det er tiden det tar å gå fra Otterbechkvartalet til sentrum. Hvis du ikke lar deg friste av godsaker og hyggelige avstikkere underveis.

Stokkaveien blomster

Fargerike blomster til alle anledninger, men også vintageklær, masse spennende gaveartikler, interiør og retro. Pluss suveren service.

Romsøes Conditori

Skal du ha ferske og fristende baker- og konditorvarer, lunsjmat, smørbrød eller kaker til festen – de har det på Romsøes. Mmmm, så godt!

Lervig Local

Du trenger ikke spasere til sentrum for smaksopplevelser. Utvalget i nabolagspuben på Hermetikken må oppleves.

Matmagasinet og Kanelsnurren

Serveringen du nå får på Eiganes er turen verdt i seg selv. I staselige lokaler og ærverdige omgivelser.

Idsøe for alltid!

I Verksgata i Stavanger finner du landets lengste kjøttdisk, full av kjøtt og kjøttmat av ypperste klasse. Her er det meter på meter med godsaker – Idsøe leverer alltid.

Fisketorget – best i klassen

Entusiastiske kokker som kan sin fisk og sjømat, med meny basert på dagens fangst. Velsmakende retter til lunsj og middag – bon appetit!

Bylørdag & god stemning

En bytur lørdags formiddag er fast gjøremål for mange. Se litt i butikkvinduer, møte venner og kjente og kanskje ta en matbit. Alt med lave skuldre og godt humør.