Velg din drømmebolig

Ser du ikke boligvelgeren?

Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

Ditt kjøkken – du bestemmer

Klassisk kjøkken i tidløst design

Vi har valgt HTH for deg, men du får rikelig med anledning til å påvirke endelig resultat. Du kan for eksempel velge mellom fire ulike farger på frontene og opptil 30 ulike farger på benkeplate – uten tillegg i pris.

Kjøkkeninnredning type Glatt Grå leveres som standard. Det vil også bli anledning til å velge mellom 4 ulike farger på frontene og opptil 30 ulike farger på benkeplate i laminat.

Takhøye skap kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen, under forutsetning av at det er plass til dette. Det leveres underlimt 1 kums vask i stål. Kjøkkenet leveres forberedt for integrerte hvitevarer, med hel benkeplate uten hulltaking for platetopp, skap for innbygging av ovn/koketopp,samt front til oppvaskmaskin og skap til integrering av kjøl/fryseskap. Hvitevarer leveres ikke som standard, men kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. Det tas forbehold om at plassering av viftekonvektor kan endres ift. plassering på salgstegning.

Eventuelle endringer i valg av farge/utførelse tas av kjøper i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper.

Din stil, ditt valg!

Klassisk kjøkken i tidløst design

Veggene leveres sparklet og malt, og standardfargen er hvit.
Men husk: Du kan velge tre forskjellige farger i din leilighet.

3 valgfrie farger i oppholdsrom!

For en takhøyde!

Hele 2,8 meter! Otterbechkvartalet utmerker seg på mange måter, også når det kommer til takhøyde.

Tidløst & klassisk

Leilighetene får flott 1-stavs eikeparkett på alle gulv utenom bad. Parketten er hvitpigmentert, et tidløst og klassisk uttrykk som fungerer utmerket uavhengig av andre interiørvalg.

Listefritt

Med listefri utførelse rundt vinduer og mellom vegg og tak, får du rene, elegante linjer i din leilighet.